About

Wat een eer dat jij komt lezen op UNPLG. Dat betekent waarschijnlijk dat je (al dan niet) stiekem toe bent aan wat meer momenten voor jezelf. Even niet alle ballen hoog houden, werk, huishouden en sociale contacten onderhouden. Maar gewoon even terug naar jou, en dat waar jij van ontspant!

 

Juist al die redenen vormden voor mij de reden om mijn persoonlijke blog om te turnen naar UNPLG, waarmee ik me richt op thema’s als bewustzijn, spiritualiteit, en stuff waar ik zelf van ontspan. Al van jongs af aan was ik redelijk gevoelig, maar pas tijdens een grote inzinking ontdekte ik hoeveel ik van andere oppik en afwijk van mijn eigen kern. De oplossing zit voor mij in bewust leven met aandacht en liefde.

 

Ook al kost het runnen van een blog best wat tijd naast werk, opleiding en gezin: het kan, want ik word er blij van! En hallo cliché: dat is toch echt het allerbelangrijkste in alles wat je doet.

 

Wat ik dan verder nog doe? Naast UNPLG werk ik als freelance PR- content- en communicatiespecialist voor verschillende opdrachtgevers. Dit doe ik vanuit het gezelligste kantoor van Utrecht: #workmode! In Utrecht woon ik trouwens ook, samen met mijn man Hans, dochter Julia en kat Boris. Baby nummer twee is onderweg en wordt half april verwacht.

 

Wil je meer weten over mij, over UNPLG, over een bepaald onderwerp of heb je een andere vraag? Mail me gerust via sarah@skscommunicatie.nl. 

 

Liefs Sarah

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *