Een frisse start!

Wow! Het moet toch wel zeker een half jaar geleden geweest zijn dat ik een blog heb geschreven voor UNPLG. Zoals je wellicht ziet is het tevens de eerste, ik besloot in een hormonale zwangerschapsbui ergens het afgelopen half jaar dat ik iets heel anders met UNPLG moest doen. Resultaat was dat ik al mijn eerdere blogs heb verwijderd en 36 pogingen heb gedaan om een focus te bepalen voor UNPLG.

Voor mijn werk schrijf ik veel, heb ik veel van doen met social media en de onwijs gave mogelijkheden daarvan. Hierdoor ontstond het idee in mijn hoofd dat ik alles toch op z’n minst wat serieuzer kon aanpakken. Ik maakte contentkalenders, bedacht onderwerpen, categorieën en dwong mezelf om dan op z’n minst drie blogs per week te schrijven voor een bepaalde doelgroep. En met dat alles verdween mijn zin om überhaupt nog iets met iemand te delen via mijn blog of social kanalen.

Mijn blog is voor mij een uitlaatklep, waarop ik graag deel wat er speelt, wat ik zie, wat me inspireert. Het gaat in dit geval niet om (meer) bezoekers krijgen of er überhaupt iets professioneels mee te doen. Ik vind het heerlijk om dat voor anderen te doen in mijn job als content creator en communicatieadviseur. Maar eerlijk, voor mezelf wil ik gewoon lekker van me af kunnen schrijven. So that’s te plan! Weer af en toe een nieuwe blog op UNPLG, en de kans is groot dat die de komende tijd over baby’s, zwangerschap en moederschap gaan omdat dát de dingen zijn waar het voor nu allemaal even over gaat bij mij.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *